View Single Post

Old 10-17-2009, 02:19 PM
george205 george205 is offline
Puma

Quote:
Originally Posted by Bloodiator View Post
Πίστεψέ με δεν είναι όπως το λες, το sleep είναι όλα τα λεφτά και το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί είχα iMac.. εκτός κι αν το έχεις το μηχάνιμα να κατεβάζει όλη την ώρα διάφορα κλπ, τότε δεν το χρειάζεσαι..

Εγώ έχω (είχα γιατί το έκαψα και πρέπει να πάρω άλλο) ένα seedbox, και κάνει όλη την δουλειά κι όταν χρειάζομαι το εργαλείο μου, το κάνω Wake με WakeUpOnLan ή mouse κλπ και το χειρίζομαι, αλλιώς sleep και περιμένει..

Τώρα όμως έχω το seedbox εκτός και το εργαλείο κλείνει 5ήμερο τώρα, και πριν πιο πολλές, αλλά σταμάτησα λόγο διακοπής..

Τέσπα.. το sleep θα το ήθελα γιατί με βολεύει,
Όλα σχετικά είναι... Το αν πχ κάποιος χρειάζεται sleep ή όχι εξαρτάται από τη χρήση που θέλει να κάνει,τις ανάγκες και τις ορέξεις του! Είχα δοκιμάσει 2-3 kexts (sleepenabler κ.α.) στο leopard χωρίς ωστόσο να διορθωθεί το πρόβλημα. Δημιούργησα dsdt.aml και δοκίμασα πάλι τα kext αλλά χωρίς αποτέλεσμα πάλι.... Ε,λέω αρκετά ασχολήθηκα με κάτι που δε χρησιμοποιώ ποτέ. Άλλωστε το leopard κάνει περίπου 6 δευτερόλεπτα να boot-αρει στο σύστημά μου από τη στιγμή που επιλέγεται στον bootloader (τελευταία χρησιμοποιώ την πιο πρόσφατη έκδοση του boot think).
Πάντως ,για την ιστορία, το σύστημά μου "πέφτει για ύπνο" αλλα δεν ξυπνάει ποτέ (τόσο στο leo όσο και στο snow)!
Εσένα δούλεψε ποτέ σε κάποια έκδοση του Mac OSX?

Το σύστημά μου απαρτίζεται από τα εξής "συστατικά":
Motherboard:Supermicro H8DAE-2 with nVidia MCP55 Pro chipset which supports up to two Six-Core AMD Opteron 2000/8000 processors
Super Micro Computer, Inc. - Aplus Products | Motherboards | H8DAE-2
Επεξεργαστές: 2x Opteron 2350 (8 cores total -2GHz each)
Ram: 4x2 GB Samsung DDR2 667 Registered ECC Unbuffered (8 Gb total)
Κάρτα γραφικών: Nvidia 9400 GT
I also have two SATA hard disks, 120 GB and 640GB , a Sony IDE DVD reader and an Optiarc DVD Recorder.
Reply With Quote